Apr 17, 2019

Фърмуер Инженер


във водещ производител на камери и системи за обработка на изображения

Category: Work
Posted by: admin

Мечтали ли сте си някога да конструирате нещо, което е извън този свят? В IMPERX, водещ производител на камери и системи за обработка на изображения, вие ще бъдете част от талантлив международен екип, който проектира и разработва камери за спътници и ракети в космоса, дронoве летящи над пустините и океаните, системи за контрол на качеството за смартфони и LCD / LED монитори, и мониторинг на производствените линии на най-добрите производители по целия свят. IMPERX произвежда продукти с най-високо качество, които са в състояние да оцелеят в най-суровите условия. Представете си, че работите за компания, която променя начина, по който виждаме света около нас

Имперекс, световен производител на видео камери и продукти за изображение от най-високия регистър, разширява своята инженерна дейност в клона си в София, България и търси опитен Фърмуеър Инженер за участие в разработката на тестово оборудване. Основна част от неговата дейност ще бъде фокусирана върху проектирането, дизайна и програмирането на FPGA. Позицията включва всички фази - от разработката до внедряването на тестовото оборудване в производство. Тази длъжност ще бъде част от малък международен колектив от фърмуерни, хардуерни и софтуерни инженери, в който нивото на познанията, гъвкавостта и положителното отношение са високо ценени. Необходимо е кандидатът да бъде запознат с фазите на проектиране и дизайна на продукти, последващото постъпково валидиране за отстраняване на грешки, тестването, както и да съдейства в процеса на тяхното документиране. 

Минималната квалификация на успешния кандидат следва да включва следните умения и познания: 
* BS или MS по специалността „Инженер по електроника“, „Приложна Физика“ или еквивалентна специалност с минимум 4 - годишен опит в дизайна на изделия в областта на електрониката. 
* Познания и опит в програмирането на FPGAs, използвайки VHDL или Verilog език, като използва Altera/Quatros инструментариум, Xilinx или подобни.
* Добър опит с високоскоростен цифров дизайн и със серийни/пакетни комуникационни и протоколни системи – SPI, I2C, UART, RS232, USB, и подобни. 
* Добър опит в разработването на комплексни цифрови схеми, постъпковото отстраняване на грешките и квалификация на целия цикъл на сложни платки от разработването на концепция до внедряването им в производство. 
* Способност да усвоява технически концепции и материи бързо и самостоятелно. 
* Развито чувство за срочно изпълнение на заданията и умение за работа като участник в разработващ нови изделия екип. 
* Добри комуникационни умения, както и за изработване на писмени документи на дизайн спецификации и тест процедури. 
* Владеене на руски и английски езици е желателно, тъй като кандидатът ще работи в смесени международен екипи.

Можете да кандидатствате тук.

© 2019 Софийски университет "Св. Климент Охридски", Физически факултет,