Обучения и семинари

Sep 19, 2019

"Мениджър за един ден"


7 ноември 2019

Category: Work
Posted by: admin

Искаш да разбереш кое е твоето призвание? Искаш да подобриш шансовете си да намериш стаж или да започнеш работа в някоя от най-успешните компании и организации? “Мениджър за един ден” е точно за теб!

„Мениджър за един ден” е най-дългоочакваното и популярно от всички събития на JA Bulgaria. Всяка година над 1000 ученици и студенти в цялата страна имат възможността да тестват своите умения и планират кариерното си развитие. Те прекарват един ден във водещи български и международни компании и учат директно от топ мениджърите им. Въпреки че са заедно само един ден, много от младежите и техните домакини продължават да поддържат връзка и след това. Предложения за стажове или работа са често срещана практика към добре представилите се младежи.
 

6 причини, заради които да се запишеш в “Мениджър за един ден”

1. Ще се забавляваш.

2. Ще имаш възможността да изпиташ какво е чувството да работиш за емблематична компания в индустрията, която те интересува.

3. Ще се доближиш една крачка по-близо до отговора на въпроса “С какво искам да се занимавам?”

4. Ще изградиш (или надградиш) своите меки умения. Ще имаш възможност да се научиш как да се реализираш успешно в конкурентна среда, както и ще придобиеш конкретни умения, които ще ти бъдат от полза в бъдеще.

5. Ще натрупаш практически опит, който ще те направи по-привлекателен кандидат при кандидатстването за стаж/работа.

6. Ще създадеш контакти с бизнеса, които в бъдеще могат да ти се отплатят.

Повече информация за начина на кандидатстване можете да намерите тук.

 

© 2020 Софийски университет "Св. Климент Охридски", Физически факултет,