Контакти

Jul 30, 2020

Преподавател по LEGO-Роботика


Извънкласна роботика ЕООД” – гр. Стара Загора

Category: Work
Posted by: admin

Академията на Училище по роботика „Robopartans” в Стара Загора предстои да сформира екип от млади специалисти, които да разпалят страстта на децата по техническите науки! Нашата цел е да предоставим на учениците си едно неусетно въведение в програмирането, изпълнено с приключения и позитивни емоции.

Какви са нашите изисквания към теб?

  • Да имаш основни познания по физика и програмиране, без значение на кой език си се учил. Не е нужно да ги знаеш академично, но базови неща като закон на лоста, сцепление и променливи трябва да ти говорят нещо.
  • Да си мотивиран да работиш добре с деца и да разбираш, че обучавайки ги, ти променяш техния живот. Опитът е изключително полезен, но педагогическото образование не е задължително - усмивката и позитивната нагласа са!

Какво може да очакваш от нас?

За да преподаваш роботика, първо трябва да знаеш как да боравиш с роботите ни. Предоставяме ти практически курс, на който ще се научиш на всичко необходимо. Ако с времето това се окажат твоята страст, можеш дори да участваш с учениците си на състезания или да помагаш в разработването на учебната ни програма.

В случай че нямаш опит в работата с деца, трябва да знаеш- преподавател не се става бързо. Процес е и отнема време. Ние можем да ти дадем добър старт с практическо обучение, в рамките на няколко месеца. След него ще можеш самостоятелно да проължиш групите, които сме започнали. Екипът ни винаги ще ти помага на ежеседмичните ни оперативки.

Какво предлагаме ние?

  • Приятна и удовлетворяваща почасова работа, с хонорар от 10 до 20лв на час, зависещи от постигнатите резултати, самоинициативата и професионалните ти умения.
  • Работното ти време ще бъдат фиксирани ежеседимчни часове. През уикендите мога да са по всяко време, а през седмицата-следобед. От теб зависи дали ще поемеш пет, десет или двадесет часа седмично.
  • Възможност за кариерно развитие и бъдещи проекти.

Ако обявата ти харесва и отговаряш на изискванията ни, изпрати ни мотивационно писмо, твоята автобиография и актуална снимкa.

Кандидатствай на: https://www.jobs.bg/job/5380908

© 2020 Софийски университет "Св. Климент Охридски", Физически факултет,