Обучения и семинари

Aug 15, 2022

Инженерна академия на „R&М България Производство“ 2022 – 2023


Удължава се срокът за кандидатстване за Инженерната академия на „R&М България Производство“ 2022 – 2023

 

Category: Teachings
Posted by: admin

 „R&М България Производство“ (Райхле и Де-Масари България Пръдакшън), част от швейцарската компания Reichle & De-Massari, водещ световен производител на високоефективни и иновативни продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни, отвори кандидатстването за четвъртото издание на стажантската си програма „Инженерна академия“ 2022 – 2023.

Стажът продължава една година, като стартира през септември 2022 г. и ще се провежда в производствената база на компанията в София, ул. „Резбарска“ 1е, кв. „Хаджи Димитър“.

Академията дава възможност на бъдещите млади инженери да преминат през 5 етапа и ключови отдела в компанията с инженерна насоченост: седем седмици в отдел „Производство“ и по единадесет седмици в четири инженерингови отдела на компанията:

  • Локален инженеринг

  • Качество

  • Глобален инженеринг и оперативно подпомагане

  • Развоен отдел

Както всяка година 5-те модулни етапа в Инженерната академия са ключови за развитието на младите стажанти. Обучението включва разработка на реални казуси по проекти (вкл. международни), като след всеки модул стажантите ще бъдат оценявани от своите ментори и при положителна обратна връзка ще могат да преминат към следващ етап на обучение. Стажът приключва с връчване на сертификат и при наличие на свободна позиция може да се предостави възможност за назначаване в „R&М България Производство“.            

Инженерната академия на „R&M България Производство“ е подходяща за завършили трети курс на университет с инженерна специалност или току-що дипломирани инженери. 

Краен срок на кандидатстване – 31 август 2022 г., като студентите могат да го направят като последват линка https://www.jobs.bg/job/6415711 или изпратят актуално CV на английски език на имейл recruitment_bg@rdm.com, като опишат своите цели и очаквания от стажантската програма.

Повече информация за изискванията за прием в Инженерната академия може да получите на recruitment_bg@rdm.com, както и на тел. +359 878 52 00 12.

 

© 2024 Софийски университет "Св. Климент Охридски", Физически факултет,