За нас

Mar 2, 2023

Участие в конференция RAD 2023


Херцег Нови, Черна гора, в периода от 19 юни до 23 юни 2023 г.,Hungest Hotel Sun Resort

Category: Всички новини
Posted by: admin

 Конференцията RAD 2023 е Единадесета международна конференция по радиация, природни науки, медицина, инженерство, технологии и екология. Конференцията RAD 2023 е за физици, химици, биолози, лекари, инженери, изследователи, професионалисти, млади изследователи, студенти и много други. Можете да участвате като активен участник (един от авторите на резюмета) или като пасивен участник (без резюме).

Моля, разгледайте темите на конференцията и ние сме абсолютно сигурни, че ще намерите някои интересни теми, които отговарят на вашите научни интереси: www.rad2023.rad-conference.org/topics

Сборниците на конференцията RAD (www.rad-proceedings.org) се публикуват веднъж годишно и публикуването на доклада не е включено в таксата за конференцията. Всяка година качеството на сборника става все по-добро, рецензентите са от цял ​​свят и напълно независими от нас и обикновено една пета от докладите се отхвърлят. Ако конферентната такса включва публикуване на доклади в сборника, тогава всички доклади се приемат автоматично и не могат да бъдат отхвърлени, тъй като вече са заплатени, което определя качеството на сборника.

За повече информация:  www.rad2023.rad-conference.org

 

 

© 2023 Софийски университет "Св. Климент Охридски", Физически факултет,