Обучения и семинари

Jan 28, 2016

"МАЙКРОСОФТ" СТАРТИРА БЕЗПЛАТНИ ИТ ОБУЧЕНИЯ


Краен срок: текущ

Category: Teachings
Posted by: admin

Софтуерната компания "Майкрософт" започва да предлага безплатни онлайн обучения за работа с различни технологии в рамките на новата си инициатива - #mvaclub. Целта на проекта е да се помогне на всички желаещи – от начинаещи до напреднали - да научат повече за технологиите и новите тенденции, свързани с тях.

Клубът е разработен на база платформата за онлайн обучения Microsoft Virtual Academy (MVA). Участниците получават достъп до ресурси и материали, с които се обучават и работят най-добрите професионалисти в областта, коментират от "Майкрософт". Обученията са свързани с теми като облачни технологии, уеб и мобилните приложения и т.н.

Курсовете в рамките на #mvaclub са разделени в две основни категории – за хора с интереси към разработката на софтуер или към изграждането на ИТ инфраструктури. Във всяка категория има различни профили според технологията и нивото на познания на участниците.

Кандидатите, които искат да научат как се използват облачните технологии, например, но нямат никакви познания, могат да започнат от ниво "Начинаещ", а ако вече имат основни познания и искат да усъвършенстват уменията си, могат да преминат директно към "Професионалист" или "Гуру", обясняват от компанията.

Повече за обученията на "Майкрософт" можете да научите http://mvaclub.eu/

© 2024 Софийски университет "Св. Климент Охридски", Физически факултет,